Foto’s maken voor de website

Dat is raar, dat iemand mij gaat fotograferen. Normaal sta ik achter de camera en nu mocht ik de camera wel vasthouden maar werd ik vastgelegd om een dees-in-actie foto te verkrijgen. Want bij een nieuwe site horen ook wat foto’s en deze site is toch echt compleet anders dan die ik eerst had.

 

Dus werd ik vastgelegd door Brenda en Titia. Ik moet eerlijk zeggen, ik vond het helemaal niets, totaal niet de controle die ik eigenlijk zelf altijd heb, openstaan voor andere ideeën sta ik regelmatig, maar nu het in handen van anderen leggen, kostte mij echt wel wat moeite. Niet dat ik er geen vertrouwen in had, maar meer omdat ik het niet zo gewend ben.

Maar….controlfreak als ik ben…heb ik natuurlijk ook mezelf vastgelegd, in de studio, statief en zittend op het krukje. En ik heb daar toch een hele tijd aan gespendeerd, om het zo te krijgen zoals ik dat in mijn hoofd had zitten.

Dus u begrijpt, ik heb een aantal mooie foto’s gekregen die u verspreid door de website zult zien.

Lieve Titia en Brenda, enorm bedankt, ik weet het..ik ben een veeleisende fotograaf en een bijna onmogelijk model, hahaha.

 

Liefs, Desiree